HR Services

HR Services

Steven

Steven Ghesquière

Zaakvoerder

Hallo, ik ben Steven, oprichter en zaakvoerder van Xtra Interim.
Ik hou van het leven, ben sportief, een beetje bourgondisch en kan al eens genieten van een goed glas wijn.

Op professioneel vlak heb ik meer dan 20 jaar ervaring in de uitzendsector, zowel in commerciële als in leidinggevende functies. Ik heb van deze jaren genoten en ontwikkelde gaandeweg een persoonlijke visie op selectie en retentie van menselijk kapitaal. In 2012 vond ik de missing link: ik werd ondernemer en startte een eigen bedrijf.

Vandaag de dag leef ik mijn passie door ondernemers, managers, leidinggevenden te begeleiden bij het vinden, binden en boeien van gemotiveerde medewerkers. Ik haal mijn voldoening uit het delen van kennis en expertise met collega-ondernemers en tracht hen te inspireren om het beste te halen uit zichzelf en hun bedrijf. Samen bouwen we stevige bruggen tussen onze KMO ’s waarmee we een gezamenlijke bijdrage leveren aan de groei van onze maatschappij.

Ondernemen is belangrijk voor onze economie maar sta je alleen, waar sta je dan? Ik vind het dan ook een eer om mijn fantastisch team van medewerkers te mogen ondersteunen en begeleiden. Zij zorgen ervoor dat Xtra een professionele HR partner is met een persoonlijke toets. Onze waarden eerlijkheid, vriendelijkheid, passie en respect worden elke dag door hen gedragen. Daarnaast zijn zij de brandstof van ons bedrijf. En bovenal maken ze me elke dag opnieuw bijzonder trots.

Philippe

Philippe Scraeyen

Manager

Ik ben Philippe, manager bij Xtra HR Services sinds 2020.

Na het behalen van mijn Master in de Arbeidspsychologie bestond er geen twijfel over: ik moest en zou in de HR gaan!

Meteen bleek dat een KMO-omgeving me het beste lag: mee aan de kar trekken, ambities omzetten in concrete acties en steeds weer een persoonlijke aanpak kunnen hanteren, zowel intern als naar klanten.

Voor Xtra werkte ik, buiten een erg korte maar zeer leerrijke zijsprong als Group HR Manager, ruim 15 jaar lang bij een selectiekantoor. Daar greep ik de kans om het aantal in te vullen vacatures drastisch de hoogte in te jagen, de tak talent management vorm te geven en het steeds groeiende team consultants onder de arm te nemen. Ik verdiepte me zowel in recruitment voor hogere profielen in diverse sectoren, als in sourcing. Ook sleutelde ik aan de uitbouw van activiteiten voor openbare besturen zoals gemeentes, politiezones, OCMW’s, … Daar deed ik personeelsaudits en zette in op het in house begeleiden van soft HR topics. Dit leverde een brede waaier aan warme contacten op in diverse sectoren waaronder retail, hvac, automatisatie, industrie en ICT.

Geprikkeld door de visie en de ambitie van Steven sprong ik met plezier op de HR Services kar om dit autonoom bedrijf binnen de Xtra groep naar een hoger niveau te tillen. Hierbij hou ik steeds maar één motto indachtig: Happy employees make happy customers!

Gerlinde

Gerlinde Homans

Business Development Manager

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen Human Resources, durf ik voorzichtig te stellen dat HR een passie is. HR behoeftes detecteren, creatieve oplossingen aanbieden, marktanalyse en business development zijn de zaken die ik met veel enthousiasme dagelijks opneem.

Een straaltje zon, een (groot) stuk chocolade en een vleugje humor geven mij een opperbest humeur… bij deze….

Als Business Development Manager voor XTRA HR Services ga ik voor een kwaliteitsvolle en doelmatige HR dienstverlening.
Volledig op maat van jouw bedrijf werk ik graag, samen met jou, een plan van aanpak uit op volgende domeinen:
Select – Testing& Assessment – HR Outsourcing –Professionals

Conny

Conny Wouters

Key Account Manager

In oktober 2016 ben ik gestart bij Xtra. Dat was mijn eerste stap in de wereld van de uitzendsector.
Mijn jarenlange ervaring in de wereld van de retail heeft van mij een open communicator en relatiebouwer gemaakt.
Daarnaast staan klantgerichtheid en een ‘à la carte’ service hoog op mijn servicelijst.

Ben jij op zoek naar de contactpersoon binnen Xtra die voor jouw bedrijf de meest geschikte formule uitwerkt voor een langetermijnsamenwerking op interim- en selectievlak?
Laten we dan even samenzitten, zodat we kunnen bouwen aan een goede samenwerking.

Hervée

Hervée Darmont

HR Services Officer

Vanuit mijn achtergrond in menswetenschappen en mijn interesse in psychologie, koos ik doelbewust voor een job binnen HR. Thema’s zoals coaching, begeleiding en opleiding wekken mijn interesse. Warme gesprekken met kandidaten, streven naar een win-win situatie en uiteindelijk de juiste kandidaat vinden voor de klant, geven mij ongelooflijk veel energie.

Je kan me regelmatig betrappen op een stiekem dansje in de keuken, maakt me gelukkig met lekker eten en mag me altijd meevragen op reis naar verre oorden!

Als HR Services Officer ga ik voor een mensgerichte samenwerking en een open en duidelijke communicatie. Vanuit deze aanpak ben ik jouw aanspreekpunt als het gaat over vaste jobs of aanwervingen.
Ben jij op zoek naar een vaste job of als klant op zoek naar een nieuwe vaste werknemer? Neem dan zeker contact met me op en we starten samen de zoektocht!

Olivia

Olivia Mollin

HR Services Officer

Wie ben ik? Ik ben een enthousiaste teamplayer die positief in het leven staat en veel belang hecht aan familie , vrienden en collega’s. Ik word blij van gelukkige mensen met een doel in hun leven en klantencontact is de rode draad doorheen mijn carrière. Hiernaast ben ik een hippe mama met een hart voor reizen én het leven.

Na 10 jaar in het Toerisme als Travel Consulente was het 3.5 jaar geleden tijd voor een carrière switch waar ik nog geen minuut spijt van heb gehad. Reizen zal altijd een passie blijven maar het matchen van de juiste kandidaat geeft me minstens zoveel voldoening! De sector is anders, maar de doelstelling blijft wel dezelfde: of dit nu reizen zijn of de juiste job, de juiste match vinden is echt mijn ding.

Als HR Services Officer werk ik als marketeer, netwerker, probleemoplosser, interviewer en onderhandelaar tijdens de zoektocht naar de perfecte match tussen een kandidaat en werkgever. Tevreden en gemotiveerde werknemers zijn het meest geneigd om bij een bedrijf te blijven werken en daarom vind ik het belangrijk dat werknemers hun talenten volledig kunnen benutten zodat ze het beste van zichzelf kunnen geven.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière of wil je je talenten meer benutten? Ik geef je graag persoonlijke begeleiding naar een nieuwe uitdaging.

Davy

Davy Meganck

HR Services Officer

Ik ben een flexibele, resultaatgericht persoon met ruime ervaring binnen het productiewezen en in de rekrutering van technische en technical sales profielen.

Mijn karakter kenmerkt zich het best als ambitieus, commercieel, leergierig en ik probeer het beste in mensen naar boven te halen. Ik zet anderen in hun kracht om zo samen goed te presteren. Daarnaast heb ik een goede kennis van de sociale wetgeving, ben ik discreet, resultaatgericht en analytisch ingesteld. Daarom ga ik met plezier op zoek naar de beste match tussen bedrijf en kandidaat.

Ook niet onbelangrijk: ik beschik over een goede portie humor en heb nooit een ochtendhumeur!

Anne

Anne Van den Bergh

HR Services Officer

In mei 2021 vervoegde ik het Xtra HR Services team met veel enthousiasme. Na mijn Bachelor en Postgraduaat in Human Resources Management en meerdere stages binnen rekrutering wist ik deze richting te willen uitgaan.

Waarom? Ik hou ervan om continu met mensen in contact te staan, ze verder te helpen en gelukkig te maken. Bij Xtra HR Services doen we beiden: in eerste instantie streven we ernaar om mensen gelukkig te maken, dit door ze te helpen aan een fantastische job. De juiste persoon op de juiste plaats, voor minder doen we het niet.

Zelf hou ik van het leven en probeer ik mijn positieve energie en kijk op de dingen over te brengen aan eender wie ik tegen het lijf loop. Ook mijn sterkte om de dingen te relativeren probeer ik continu door te geven. Je zal me zelden alleen terugvinden in een stille ruimte. Ik ben het liefst omringd door mensen, hoe meer hoe liever. Ik verleg graag mijn grenzen en houd ervan nieuwe dingen te ontdekken. In mijn vrije tijd kan je me terugvinden op het volleybalveld of op wandel met vrienden of familie.

Om je liefde voor muziek, scouts, sport, reizen, natuur, dieren, mensen, kortom het leven te delen kan je steeds bij mij terecht. Als Xtraatje: mijn totem is ‘expressief penseelaapje’ dus dankzij mijn oprechte persoonlijkheid zal je altijd weten waar het op staat.

Tot slot: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.