KMO-portefeuille

KMO-portefeuille

KMO - portefeuille

Eén van de takken van Xtra HR Services is coaching.

We willen je bijstaan bij het ontwikkelen van je team en organisatie vanuit de kracht van mensen. Management Drives is daarin uniek. Zo creëren we een gemeenschappelijke taal om inzicht te krijgen in persoonlijke drijfveren en die van je team. Deze taal kan gebruikt worden om gedrag bespreekbaar te maken. En op deze manier kan je de kracht van een team en ieder individu in de verf zetten.

Het is daarnaast onze missie om ondernemers te helpen bij het boeiend blijven voor hun voornaamste stakeholders; medewerkers, klanten, leveranciers, partner, kinderen, vrienden en ook voor zichzelf. Deze leadership trajecten zijn een combinatie van content meegeven, opdrachten uitschrijven, werken aan je bedrijf, masterminden en individuele opvolging. Of je kan kiezen voor een individueel traject dat focust op welke resultaten jij als ondernemer graag wil zien.

KMO-portefeuille

Xtra HR Services is erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille. Dit betekent dat, wanneer je een coaching bij ons volgt, je hiervoor tot 30% subsidies ontvangt van de overheid.

Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze subsidie? Of heb je nog vragen over de KMO-portefeuille? Alle info kan je terugvinden op de website van Vlaio.

Subsidie

Subsidie aanvragen

De aanvraagprocedure voor de kmo-portefeuille gebeurt volledig online. Wanneer je voor de eerste keer een subsidieaanvraag wil doen moet je je onderneming registeren.

Vanaf dat je onderneming geregistreerd is, kan je online je subsidieaanvraag indienen.

Hieronder vindt je de stappen die je dient te volgen voor je aanvraag:

  1. Schrijf je in voor ons coachingstraject of een sessie Management Drives en ondertekent een overeenkomst.
  2. Je doet online je aanvraag ten laatste 14 dagen na de aanvang van ons coachingstraject.
  3. Je stort je eigen bijdrage op de kmo-portefeuille rekening van de financiële partner Sodexo. Dit doe je uiterlijk 30 dagen na aanvraag van je subsidie.
  4. Agentschap Innoveren & Ondernemen stort de subsidie op dezelfde rekening.
  5. Je ontvangt een factuur en betaalt online via de kmo-portefeuille.

De uitgebreide handleiding kan je hier raadplegen.