KMO-portefeuille

KMO-portefeuille

KMO - portefeuille

Eén van de takken van Xtra HR Services is coaching. Het is onze missie om ondernemers te helpen bij het boeiend blijven voor hun voornaamste stakeholders; medewerkers, klanten, leveranciers, partner, kinderen, vrienden en ook voor zichzelf. Dit kan in collectieve trajecten. Deze trajecten zijn een combinatie van content meegeven, opdrachten uitschrijven, werken aan hun bedrijf, masterminden en individuele opvolging. Of je kan kiezen voor individuele trajecten. Deze focussen op welke resultaten de ondernemer graag veranderd wil zien.

Xtra HR Services is erkend dienstverlener van de KMO-portefeuille. Dit betekent dat, wanneer je een coaching bij ons volgt, je hiervoor tot 40% subsidies ontvangt van de overheid.

Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze subsidie? Of heb je nog vragen over de KMO-portefeuille? Je kan alle info terugvinden op de website van Vlaio.

Subsidie

Subsidie aanvragen

De aanvraagprocedure voor de kmo-portefeuille gebeurt volledig online. Wanneer je voor de eerste keer een subsidieaanvraag wil doen moet je je onderneming registeren.

Vanaf dat je onderneming geregistreerd is kan je online je subsidieaanvraag indienen.

Hieronder kan je de stappen terugvinden die je dient te volgen voor je aanvraag:

  1. Je schrijft je in voor ons coachingstraject en ondertekent een overeenkomst.
  2. Je doet online je aanvraag ten laatste 14 dagen na de aanvang van ons coachingstraject.
  3. Je stort je eigen bijdrage op de kmo-portefeuille rekening van de financiële partner Sodexo. Dit doe je uiterlijk 30 dagen na aanvraag van je subsidie.
  4. Agentschap Innoveren & Ondernemen stort de subsidie op dezelfde rekening.
  5. Je ontvangt een factuur en betaalt online via de kmo-portefeuille.

Je kan de uitgebreide handleiding hier raadplegen.