Binden

Analyseren en ontwikkelen van talent

Analyseren
van talent

Development centers

De wereld en je bedrijf zijn nog nooit zo veranderlijk geweest. Het in kaart brengen en blijven brengen van je medewerkers is de best mogelijke investering: Je vermijdt steeds weer op zoek te moeten naar nieuwe mensen én tegelijk zet je in op je eigen mensen. Development centers gaan niet over goed of fout, wel over het blootleggen van de ambities, de vaardigheden en het potentieel. Dit resulteert steeds in een strak ontwikkeladvies en koppelen we aan coaching en/of training.

Development centers zijn een geschenk voor je medewerkers en je organisatie. Je investeert in je medewerkers en kan hen erg duidelijk aangeven waar hun sterkten en ontwikkelpunten liggen. Als manager weet je beter dan ooit tevoren waar het talent en de beperking van je medewerkers ligt. Zo zet je je reeds aanwezige talenten optimaal in. Maak ik van mijn beste teamlid een teamleider? Is mijn medewerker hiervoor gemotiveerd of lijkt er geen andere weg mogelijk? Is mijn medewerker klaar voor een nieuwe rol, uitdaging of kans? Hoe kunnen we de reeds aanwezige talenten en competenties inzetten, aanboren of ontwikkelen? Om je in deze belangrijke keuzes te begeleiden, voorziet Xtra HR Services een duidelijk advies en dito aanpak.

Ontwikkelen van talent

Ontwikkelen van (zelf)leiderschap

Missen je managers handvaten om als volwaardig leider aan de slag te gaan? Kunnen hiring managers nog beter sollicitatiegesprekken voeren? Wil je medewerkers in hun talenten zetten en hen verder laten ontwikkelen door de juiste context te creëren vanuit sterk zelfleiderschap? Hebben je leidinggevenden weinig kaas gegeten van functioneringsgesprekken? Wil je je mensen aansturen op een motiverende en inspirerende manier waardoor ze bloeien in hun job?

Xtra HR Services voorziet plenaire leiderschapstrajecten op maat van je activiteiten zowel als de mogelijkheid om rond één topic met je mensen aan de slag te gaan. Zulke trajecten kunnen gaan over feedback, conflicthantering, time management, communicatie, doelen stellen. Duidelijke doelen, dito verwachtingen. Geënt op en toepasbaar in jouw concrete bedrijfsomgeving. 

Je hebt goede mensen in huis, je weet waar hun talenten liggen, maar hoe ga je hiermee aan de slag? Xtra HR Services kijkt naar de actuele situatie en stemt met jou af wat verwachtingen of doelen zijn.  Je hebt goud in handen. Het is enkel kwestie van dit te ontginnen. Hoe optimaal inzetten op jouw menselijk kapitaal. Niet op zoek gaan naar nieuwe medewerkers, maar het talent in je huidige team laten ontbolsteren. Van efficiëntie en effectiviteit gesproken!

Loopbaancoaching

Investeren in de eigen loopbaan lijkt eindelijk uit het verdomhoekje te zijn gekomen. Stilstaan bij de eigen ontwikkeling of beseffen dat iemand in het rood gaat is één ding. Hiermee aan de slag gaan zodat je medewerker op zijn best is, herwonnen arbeidsvreugde geniet of ingezet wordt op onontgonnen talenten, is de beste manier om een lange termijn engagement met je medewerkers aan te gaan. Optimaal ontwikkelde talenten en wendbare medewerkers zorgen voor een verhoogde motivatie en een future proof organisatie. Je houdt je medewerkers namelijk aan boord op de juiste plek.

De gecertificeerde loopbaancoaches van Xtra HR Services gaan aan de slag met een blik op de toekomst en op groei op een uiterst neutrale wijze. Het resultaat: erg tevreden werknemers en werkgevers. Wat wil je? Hoe kan je beter inzetten op menselijk kapitaal door te focussen op mentaal kapitaal? Return on investment is nog nooit zo hoog geweest.

Ondernemerscoaching

Al te veel ondernemers werken kei hard in hun bedrijf, maar vergeten nog te vaak aan het bedrijf te werken. Korte termijn denken komt noodgedwongen in de plaats van een doordachte aanpak.

Xtra HR Services organiseert nationale en internationale ondernemerstrajecten. Je legt een hele weg af op zoek naar wie je bent als ondernemer. Waar liggen je drijfveren en waar je belemmerende overtuiging? Verder wordt er gewerkt aan een blauwdruk voor je bedrijf van de toekomst. Pure focus op jezelf en je bedrijf, met nieuwe inzichten en een adequate aanpak tot gevolg.

Door deze coaching gebeurt er iets in je organisatie, er is een nieuwe boost en het heeft uitgewezen dat alle deelnemers een brandend verlangen voelen om er voor te gaan. Ze konden dat gevoel ook ombuigen naar groei. In de eerste plaats groei van hun bedrijf, maar ook groei als ondernemer, als mens en als leider.

Benieuwd waar Xtra HR Services jou kan bijstaan?

Blijf Xtra op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over vacatures, tips & zoveel meer.

Werkgever
Werknemer

© Xtra HR Services | VG.2038/U - W.DISP.938 - Erkenning Brussels hoofdstedelijk gewest, 00485-406-20130822 | Privacybeleid | Cookies | By Publiplus