Over ons

Over ons

Over ons

Je kan niet alles weten, kennen of kunnen. Daarom is wié je kent belangrijker dan wàt je kent. Succesvolle ondernemingen weten dat en omringen zich met de juiste mensen. Ze halen de juiste kennis en ervaring in huis op momenten dat het ertoe doet. Zo kunnen ze slim en efficiënt groeien.

Wij willen jou daarmee helpen. Daarom gaan we voor onze klanten een stap verder in onze dienstverlening! Met Xtra HR Services helpen we je met een totaalpakket aan HR diensten. We focussen ons op de behoeftes waar iedere succesvolle onderneming vroeg of laat mee te maken krijgt.

Xtra HR Services werkt voor jouw bedrijf een plan van aanpak uit op volgende domeinen:

  • Xtra Select: vaste aanwerving van hogere profielen analyse – rekrutering – selectie – testing/assessment – voorstellingsrapport – opvolging
  • Xtra Testing & Assessment: beoordeling van en advisering rond (eigen) kandidaten online assessment – rollenspel – testbatterij – competentiemeting – gedragsoefeningen – referentiecheck
  • Xtra Outsourcing: HR projectspecialisten up to date kennis – flexibel inzetbaar – expertise – verhoogde kwaliteit – kostenbesparend
  • Xtra Professionals: professionals met expertise in HR, marketing & events en office management
  • Xtra Coaching: leadership traject voor ondernemers
  • Xtra HR Technology: een planningstool voor flexibel personeel, overal en altijd beschikbaar

Haal expertise en ervaring in huis op momenten dat het er écht toe doet!

HR

HR experten

Uit verschillende hoeken krijgen we te horen dat er meer nood is aan een allesomvattende HR dienstverlening, een rekruteringspartner met de nadruk op “partner”, iemand die mee denkt en handelt vanuit het oogpunt van het bedrijf. Verwacht jij ook meer dan louter rekrutering van je partner?

Contacteer één van onze HR Experten, zij helpen je graag verder.

HR experten
Onze

Onze Vestiging

Onze vestiging bevindt zich op een prachtige, authentieke locatie, een oude likeurstokerij op de site van Axel Vervoordt in Wijnegem.

 

vestiging
Werken

Werken Bij Xtra HR Services

Klanten bijstaan in het vinden, binden, boeien van hun personeel, adviezen formuleren op basis van testresultaten, bij de klant on-site een tijdelijk project of activiteit beheren opvolgen en afhandelen, coaching binnen bedrijven of zelfs in het buitenland…welkom bij Xtra HR Services!

meer weten