Over ons

Wij zijn de ideale
HR partner voor jou

Xtra HR Services is een full service Talent Agency voor bedrijven die willen inzetten op een kwalitatief personeelsbeleid, ongeacht hun grootte of sector.

Ontsproten uit de succesvolle Xtra groep, zet Xtra HR Services vanuit de prachtige kantoren in Wijnegem in op de volledige levenscyclus van het talent van organisaties in profit en non-profit: recruitment, testing & assessment, (leadership-, ondernemers- en loopbaan-) coaching, HR Outsourcing in Vlaanderen en daarbuiten. Een persoonlijke en uiterst wendbare aanpak, een doorgedreven dossierkennis en de wens om elke dag opnieuw te blijven uitblinken zorgt voor erg tevreden klanten in diverse sectoren. Jouw menselijk kapitaal, ons vak!

Ontdek wie je graag bijstaat

Onze HR experten gaan graag met jouw talent aan de slag.
Ontdek meer over Xtra HR Services →

KELLY DE WAEGENEERE

Management

REIN KENIS

Recruitment

GERLINDE HOMANS

Branche manager

PHILIPPE SCRAEYEN

Business development & talent management

YENTL STUYCK

Coaching & Talent Management

DEBORAH VERHEYDEN

Coaching & Talent Management

Steven Ghesquière

Ondernemerscoach & CEO Xtra Groep

Werken bij Xtra HR Services

Vinden – Binden – Boeien

Onze slogan vat mooi samen waar Xtra HR Services als organisatie voor staat.

Volledig op maat van onze klanten werkt Xtra HR Services een plan van aanpak uit op meerdere HR-domeinen. Klanten bijstaan in het vinden, binden, boeien van hun personeel, adviezen formuleren op basis van testresultaten, bij de klant on-site een tijdelijk project of activiteit beheren opvolgen en afhandelen, coaching binnen bedrijven of zelfs in het buitenland … welkom bij Xtra HR Services, een KMO met een waaier aan groeimogelijkheden en uitdagingen. Je komt terecht in een team van ervaren en gepassioneerde HR-medewerkers van wie het enthousiasme en het gevoel voor humor ongetwijfeld aanstekelijk zal werken.

Blijf Xtra op de hoogte!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang meer informatie over vacatures, tips & zoveel meer.

Werkgever
Werknemer

© Xtra HR Services | VG.2038/U - W.DISP.938 - Erkenning Brussels hoofdstedelijk gewest, 00485-406-20130822 | Privacybeleid | Cookies | By Publiplus